Panik i dynghögen

Några vargaktivister har blivit omnämnda med bild och namn inom en grupp som inte är lika förtjusta i varg som aktivisterna. Aktivisterna känner obehag över att bli, som de säger, kartlagda.

Enligt mitt ringa bondförnuft och förmenande är det att dra lite väl stora växlar på vad som händer på en facebooksida.

Att miljöpartisten och vargälskaren Helena Leander känner obehag inför kartläggningen där på sitt arbetsrum i storstaden, långt från närmaste vargrevir bör i ärlighetens namn ställas mot de obehag lokalbefolkningen känner när de rastar hunden eller plockar svampen inom ett vargrevir.

Dessutom är det inte så fantastiskt länge sedan som medlemmar ur Svenska Rovdjursföreningen gjorde allt deras hjärnkapacitet förmådda för att lista ut vem eller vilka som stod bakom vargfakta.se

I samma veva så försökte de blockera sidan på internet. Allt i bästa aktiviststil. Bättre vetande medlemmar i SRF tyckte dock att tilltaget var i värsta laget så de verkar ha meddelat vargfakta så att de kunde förhindra skadan.

Och för att återknyta till förra veckans kålsuperi verkar viljan att skapa obehag av alla de sorter förekomma på båda sidor av skranket.

Nej, ta och reflektera en stund. Själv ska jag ut o röja lite skog så här på höstkanten.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: