Kålsupare

Nu gick vargaktivisterna i taket när miljöpartisten fick in naturen genom rutan och rakt i huvudet. Alla skriker de rakt ut att det är bland jägare den skyldige bör sökas.

Det kan så vara att den som kastat första stenen även är intresserad av jakt men låt ordningsmakten reda ut den frågan.

Resurser lär de i alla fall släppa till för det vet man vid det här laget att så fort något andas varg så öppnas din och min plånbok och fram tas helikoptrar, detektiver och dna-analyser i en aldrig sinande ström.

Det kan också vara på sin plats att påminna om att det inte var allt för länge sedan som en fårbonde i Kronoberg blev mordhotad via telefon och sms. Det blev han som en följd av att han fått sina får slaktade av vargen och följaktligen ansökt om skyddsjakt.

”Direkta och uttalade dödshot har riktats mot en av de fårägare som fått sina får rivna av den varg som nu jagas i Småland. Hoten uttalades i samband med att kraven på skyddsjakt på vargen framfördes till länsstyrelsen. Det rapporterar TV 4 Nyheterna Växjö.

Fårägaren har polisanmält hoten, som framfördes i såväl telefonsamtal som via sms. Polisen har för närvarande ingen misstänkt.”

Nej, ingen misstänkt än men helt omöjligt kan det väl inte vara att hitta den skyldige? Ni får bortse från att det inte var en politiker och tilldela samma resurser där som här.

Ett mordhot är väl allvarligare än en sten i huvudet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: